NYHET

30-dagars utmaning!

Låt mig hjälpa dig att förändra ditt gamla du till något helt annat, under 30 dagar kommer jag att hjälpa dig att ta det första steget till att du ska bli en piggare och starkare person, tack vare nya träningsrutiner och hälsosamma vanor. HELT GRATIS! 30 dagar verkar inte som en lång tid, men det räcker mycket till för att du ska börja se skillnad och ändra dina gamla vanor.

Boka in en telefontid nedanför i kalendern

30-dagars utmaning

I 30-dagars utmaningen får du pepp, vägledning och struktur med din träning & kost i en hel månad – helt utan kostnad eller bindningstider.

Under denna månad kommer du ha en tät kontakt med mig, Theo Molnar, som varit PT på heltid i över 7 år och coachat över tusentals människor genom åren. Jag kommer finnas där för dig för att hjälpa till med frågor om kosten, träningen eller när motivationen helt enkelt inte är helt på topp.

Detta koncept passar dig som vill gå upp- eller ned i vikt, bli starkare och hitta tillbaka till hälsosamma rutiner & ett piggare, gladare och skadefriare liv.

Innan du sätter igång med din 30 dagars utmaning är det viktigt att jag får bättre koll på dig så jag kan skräddarsy ditt träningsprogram och kostschema, samt förklara konceptet och svara på alla frågor du kan tänkas ha. Just därför är det viktigt att du bokar in dig för det första samtalet via kalendern.

Så här säger mina kunder

Efter tre månader med pt molnar ser jag inte bara en förändring på kroppen, jag känner mig även mycket piggare och gladare och inte minst jag har fått självförtroende! Tiden har bara sprungit iväg och jag har fått stöd och råd genom resan från totalt otränad, orkeslös och missnöjd med mig själv till att känna glädje att få utföra träningarna och hitta en hållbar balans mellan kost och träning och de rätta verktygen för att inte lägga ner och hämna på ruta ett! En pt som verkligen engagerar sig, är genuint intresserad och vet hur han ska få igång även de mest ointresserad! Kul, stor eloge till dig! Nu väntar framtidens alla roliga träningar och jag kommer självklart ta hjälp av pt molnar när jag behöver nya verktyg för att utveckla min träning!

Josefine Wenngren

Att ha Theo som PT har varit roligt och utmanande. Jag har fått stöttning, trygghet och ett professionellt bemötande. Han tror på ens förmåga att klara av saker man själv inte tror att man klarar av. Han är anpassningsbar och inlyssnande för ens behov och utvecklingsmöjligheter. Kan starkt rekommendera Theo för dig som vill komma igång med en förändring 🙏

Merisa Norai

Theodor är mycket trevlig, alltid glad och peppande. Han kan också anpassa träningen till kundens förmåga. Detta påverkar motivationen. Jag har tränat i snart 1,5 år från att alltid tidigare “hoppat av”. Kan starkt rekommendera Theodor.
Theodor är mycket trevlig, alltid glad och peppande. Han kan också anpassa träningen till kundens förmåga. Detta påverkar motivationen. Jag har tränat i snart 1,5 år från att alltid tidigare “hoppat av”. Kan starkt rekommendera Theodor.

Annette Aspered

Theo is very knowledgeable about fitness and about health in general. It has been really fun and educational to train with him and I very highly recommend working with Theo! I gained 7kg with increased muscle mass in the 3 months we trained together.

Calle Jakobsson

Utan Theo skulle jag fortfarande sitta i mina jobbiga banor kring träning, men mest kring kost! Tack vare dig har jag utvecklat en bättre relation med kost och träning. Rekommenderar Theo tusen gånger om till personer som vill ha en målmedveten, positiv PT och pushande coach. Återigen, TACK!

Hanan Lorin Hachana

Theo är en fantastiskt engagerad, motiverande och kunnig PT. Han är duktig på att planera träning för styrka i vardagen med små medel. Han har förmågan att få en att pressa sig lite mer än trodde att man förmågan till. Rekommenderas starkt!

Camilla Kempe