FAQ

På denna sida finns svaren på de frågor du söker. Här kan du utforska och få klarhet i de ämnen som intresserar dig.

Eftersom varje tjänst är skräddarsydd och inkluderar personlig support och vägledning varierar priserna från individ till individ.

Du kan förvänta dig en helt individanpassad upplevelse. Målet är att bygga starka relationer med alla klienter för att kunna stödja dig på din resa mot dina mål. Onlinecoachningen handlar inte enbart om siffror – när du blir en del av vårt team strävar vi efter att göra djupgående förändringar i din livsstil. Dina kost- och träningsplaner kommer att vara anpassade, konsekventa och framför allt njutbara. Vi kommer att ha regelbundna personliga incheckningar för att säkerställa att du når dina mål, och genom vår direkta chatt kan jag stödja dig vid varje steg på din resa.

Ditt kostschema kommer att uppdateras regelbundet och anpassas efter dina behov, med minst en månatlig uppdatering.

Betalning genomförs säkert via Stripe, ett pålitligt betalningssystem. Du debiteras automatiskt var fjärde vecka enligt de avtalade villkoren från din anmälan.

Absolut! Jag kan utforma ett träningsprogram som passar din föredragna plats, dina mål och din livsstil.

Du kan enkelt spåra alla dina framsteg och mätningar genom min app i din telefon. Det inkluderar foton, veckovisa vägningar, sömn, menstruationscykel, kost, motivation och vätskeintag. På så sätt kan jag noggrant övervaka dina framsteg och göra nödvändiga justeringar av dina mål och scheman.

Det är helt upp till dig. Berätta hur mycket tid du har tillgänglig för träning varje vecka och vad ditt mål är. Tillsammans skapar vi en träningsplan som passar dina rutiner på bästa möjliga sätt.