Theo MOlnar

Mitt namn är Theo Molnar och jag har sedan 2016 följt min passion, som är att hjälpa människor att hitta tillbaka till hälsosamma rutiner, gå ner onödiga extra kilon samt bli starkare, både genom kropp & sinne. Jag har coachat flera hundratals svenskar, på gymmet men även online.

När jag var yngre brukar jag spela sjukt mycket datorspel och äta uruselt. I mina senare tonår upptäckte jag träningen, och det förändrade mitt liv på ett sätt jag aldrig kunde ha föreställt mig. När jag insåg hur dramatiskt det påverkade mig, tänkte jag: “Om jag kan känna så här, varför skulle inte andra kunna göra det?”

Därefter valde jag att utbilda mig och bli certifierad. Sedan dess har jag jobbat heltid med att hjälpa människor uppnå bättre hälsa.

Fördelen när vi arbetar tillsammans är att jag har erfarenhet av att coacha personer som just dig, vilket innebär att jag kommer kunna skapa en individinanpassad coaching, som innebär ett träningsprogram och kostschema som passar just dig och dina preferenser.

BOKA in din gratis konsultation

NÅ DINA MÅL VAR DU ÄN VÄLJER ATT TRÄNA

Vad säger mina klienter om min tjänst? Kika på startsidan längst ner så finner du recensioner.

Styrketräning
Rätt träning är nyckeln till att våra klienter kan leva långa och hälsosamma liv där de kan göra allt de önskar. För många motionärer idag är utmaningen att de vill bygga en starkare kropp och förbättra sitt välmående, men de vet inte riktigt hur de ska planera sin träning. Jag förstår det dilemmat väl; det kräver noggrann planering och strategi för att lyckas. Det är där jag kommer in i bilden – jag hjälper våra klienter att nå sina mål genom skräddarsydda träningsprogram.

Kostrådgivning
Dessutom är det oerhört viktigt att klienternas förhållningssätt till träning och kost blir hållbart på lång sikt. Hållbarhet är en utmaning som många står inför. Jag har hört historien om människor som lyckats gå ner i vikt vid ett tillfälle, bara för att sedan gå upp igen några månader eller år senare. Det är just det jag vill förebygga genom att förespråka hållbara metoder som går att applicera livet ut.