Nyfiken på att veta mer om 12-veckors coachingprogrammet? Boka in en gratis konsultation via min kalender så berättar jag mer om vad jag erbjuder.

Boka i kalendern här

Efter att ha tränat tusentals människor genom åren har jag lärt mig att varje människa är unik, därför skiljer min coaching från person till person för att passa just dig & dina mål.

Boka i kalendern här

PT-Online

Med min 7 års erfarenhet av att jobba heltid som personlig tränare har jag fått stor insikt i hur jag kan träna olika typer av klienter mot deras mål. Med tät kommunikation med mig kan vi skräddarsy allt med din träning, kost & viktigast av allt: tät dialog med mig under resans gång!

Få din gratis konsultation

SÅ HÄR FUNGERAR DET

Hur fungerar PT-online?

PT-Online fungerar som så att jag under 12 veckors tid kommer att ansvara för att skapa ett helt individanpassat träningsprogram samt kostschema utifrån din målsättning, förutsättningar, kostpreferens samt träningsfrekvens vi väljer att lägga dig på. Under dessa 12 veckor kommer jag veckovis att hålla dialog med dig så att vi ser till att kostschemat samt träningsprogrammet jag designat för dig funkar och att du på en veckobasis kommer närmre dina mål.

Till varje träningsövning kommer en beskrivning samt video, i kombination med antal sets och reps som jag vill att du ska utföra. Vad gäller kosten är mitt mål att det ska vara enkelt, roligt och gott för dig att hålla dig till din kostplan. Bilder och recept är inkluderat under denna coaching, allt för att ge dig verktygen att lyckas på lång sikt!

Betalning sker i klumpsumma eller månadsvis och kan delas upp i 3 eftersom min coaching erbjuds i 3 månader, men efter dessa 12 veckor går det givetvis att fortsätta och de flesta av mina kunder väljer att göra just det på grund av bekvämligheten, resultaten och peppen de får längs med vägen!

Kom igång idag!
Nedan finner du en obindande intresseanmälan där vi kan lära känna varandra bättre & se hur jag exakt med min erfarenhet kan hjälpa dig komma i bättre form

intresseanmälan

Varför PT Online?

Erfarenhet inom Personlig Träning

Under de senaste 7 åren har jag arbetat heltid som personlig tränare där jag träffat otroligt många olika människor och lyckats coacha dem mot deras mål, oavsett om det har handlat om viktminskning, bli hälsosammare eller hitta tillbaka till nya träningsrutiner.

Din personliga träning- och kostplan

Ditt träningsprogram kommer att byggas helt från scratch utifrån de mål, förutsättningar och preferenser du har. Din kost kommer också att skapas så att det passar ditt dagliga dagsbehov samtidigt som du kommer få äta sånt du föredrar och tycker om. Att låta en expert hjälpa dig med både träning och kostplan kommer att gynna motivationen rejält eftersom du vet att om du bara följer det jag skapar till dig – så kommer det att funka! Det är faktiskt inte svårare än så.

Ultimat flexibilitet

Du väljer själv när och var du vill träna. Under 12 veckor finns jag här för dig i chatten 24/7 men även tillgänglig i videosamtal en gång per vecka för att catcha upp och se om vi kan ändra något eller fortsätta på samma sätt. Ta kontroll över din hälsa och välj själv när det passar för dig!

Ansvarighet

När du känner att du har ett visst ansvar över din hälsa och välmående kommer det att driva dina resultat. Vi kommer ha daglig kontakt med varandra och min främsta uppgift är att kosten ska kännas varierad och rolig, och träningspassen utmanande men stimulerande. Att anlita mig som coach är som att du skulle ha en PT i fickan hela tiden, för en bråkdel av kostnaden att anlita mig som fysisk tränare.

Märker jag att passen svajar eller någonting inte ser ut som det ska, kommer jag givetvis följa upp det så vi kan skapa de bästa förutsättningarna och få dig tillbaka på banan igen – mot din livs bästa form.

NÅ DINA MÅL VAR DU ÄN VÄLJER ATT TRÄNA

Mitt namn är Theo Molnar, och jag är PT på PT Molnar Online Coaching. Jag har sedan 2017 coachat tusentals svenskar, på gymmet men även online. Jag är baserad i Stockholm.

Vad säger mina klienter om min tjänst? Kika på startsidan längst ner så finner du recensioner.

Styrketräning
Rätt träning är nyckeln till att våra klienter kan leva långa och hälsosamma liv där de kan göra allt de önskar. För många motionärer idag är utmaningen att de vill bygga en starkare kropp och förbättra sitt välmående, men de vet inte riktigt hur de ska planera sin träning. Jag förstår det dilemmat väl; det kräver noggrann planering och strategi för att lyckas. Det är där jag kommer in i bilden – jag hjälper våra klienter att nå sina mål genom skräddarsydda träningsprogram.

Kostrådgivning
Dessutom är det oerhört viktigt att klienternas förhållningssätt till träning och kost blir hållbart på lång sikt. Hållbarhet är en utmaning som många står inför. Jag har hört historien om människor som lyckats gå ner i vikt vid ett tillfälle, bara för att sedan gå upp igen några månader eller år senare. Det är just det jag vill förebygga genom att förespråka hållbara metoder som går att applicera livet ut.