Att komma i form och hitta rutiner i sin vardag som är hållbara för ett långt och hälsosamt liv är inte alltid det lättaste.

Jag har varit överviktig och totalt ur form, men lyckades vända det hela genom bra kost, rörelse och bra vanor.

Min filosofi är att alla kan komma i bättre form genom att hålla sig till bra vanor, men min erfarenhet är att det är mycket lättare att hålla sig på banan om man hålls ansvarig genom en coach.

Att bli coachad av mig kommer inte innebära komplicerad träning och tråkiga recept, utan min coaching innebär att du kommer kunna äta en väldigt varierad kost utifrån dina preferenser, samtidigt som jag designar ett träningsprogram för just din målsättning. Med möjlighet att gå igenom övningarna och få hjälp med tekniken om så önskas, eller bara följa de utförliga video- och textinstruktionerna som varje övning medför.

Att hållas ansvarig är en av nycklarna i att nå framgång med min coaching. När vi regelbundet har kontakt med varandra, där jag under resans gång justerar och anpassar så att det ska bli så bra som möjligt kommer du att kunna se en positiv utveckling genom tiden-