Regelbunden kontakt är nyckeln till dina framsteg

Den fula sanningen under mina 6 år som PT där jag hjälpt över 1000 olika människor och utfört över 10 000 timmar på gymgolvet är att resultaten inte kommer under själva träningen, utan den skapas under de resterande timmarna på dygnet & dygnen under veckan.

Missförstå mig rätt: att hålla fysiska PT-pass är väldigt värdefullt & ger ett otroligt mervärde men där de riktiga resultaten kommer är när kost & träning är på sin plats, kombinerat med god sömn och låg stress.

När jag arbetar online med mina klienter checkar jag in med kunder betydligt mycket mer än vad jag gör under den korta timmen på gymmet. Jag finns där för att justera kosten & träningen så att det ska passa in i ditt liv och så att det kan bli någonting hållbart för resten av ditt liv.

Så för en bråkdel av vad "riktiga" PT-timmar kostar får du istället en skräddarsydd kost- och träningsplan i appen samt väldigt regelbunden kontakt varje vecka. På varje övning kan du dessutom göra kommentarer eller fylla i hur övningen gick, samt föra en generell dagbok där du kan skriva allt som jag kan tänkas behöva veta för att ge dig det absolut bästa stödet på din resa till ditt hälsosammare liv.